Skip to content

Cart

Your cart is empty

Helen Taupe Multi Top

Sale price€19,00 Regular price€39,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Korseti 'Helen' është një veshje femërore që është krijuar për të shtuar elemente sensualiteti në një veshje. Ky korset mund të përdoret si një veshje e jashtme ose si një shtresë bazë nën veshje të tjera, të tilla si një xhaketë. Korseti 'Helen' është një pjesë që me siguri do të tërheqë vëmendjen dhe do të i'u bëjë të ndiheni bukur.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Nylon 5% Spandex

Detajet: Printe Florale

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

____________________

The 'Helen' top is a woman's garment that is designed to create an element of sensuality to an outfit. This corset can be worn as an outer garment or as a base layer under other clothing, such as a blazer or jacket. While dressed up for a special event, or dressed down for a more casual look, the 'Helen' top is a timeless piece that is sure to turn heads and make the wearer feel confident and beautiful.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Nylon 5% Spandex

Details: Floral prints

Care: Machine Wash Cold

Size:
Save 51%
Helen Taupe Multi Top
Helen Taupe Multi Top Sale price€19,00 Regular price€39,00