Skip to content

Cart

Your cart is empty

FLORA BLACK

Sale price€49.00 Regular price€99.00

Krijoni iluzionin e këmbëve të gjata në sandalet tona me ngjyrë të zezë 'Flora'. Të krijuara nga pëlhura, kjo sandale përmban rripa me shkëlqim. Rripi në kyçin e këmbës e mban këmbën në vend dhe takat e larta balancohen nga një platformë e rehatshme. Një stil i sofistikuar, perfekt për verën tuaj të ardhshme.

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale dhe gurë


Ngjyra: E zezë

________________________

Create the illusion of longer legs in our Flora Black Sandals. Crafted from black fabric, the style features shimmery straps. The strap at the ankle keeps the foot in place and the high heels are balanced by a sturdy platform sole. A sophisticated style, perfect for your next summer.

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.38" (inch)

Heel Height Approx.: 13.5 cm / 5.3" (inch)

Material: Artificial Leather

Color: Black

Size:
FLORA BLACK
FLORA BLACK Sale price€49.00 Regular price€99.00