Skip to content

Cart

Your cart is empty

Evangeline Grape Dress

Sale price€39.00 Regular price€99.00

Fustani 'Evangeline' është një pjesë mbresëlënëse dhe unike e dizajnuar për të netët tuaja të veçanta. Një nga veçoritë e fustanit 'Evangeline' është qafa e lartë, e cila është zbukuruar me butona dhe detaje të rrudhosura. Një tjetër veçori e jashtëzakonshme e fustanit 'Evangeline' janë krahët e lëshuar. Fustani 'Evangeline' është një zgjedhje e përkryer për netët tuaja të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Polister 3% Elastik

Detajet: Qafë e lartë unike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

____________________

The 'Evangeline' dress is a captivating and unique piece designed to elevate your special nights. One of its distinctive features is the 'Evangeline' dress is the high neckline, which is adorned with buttons and ruched detailing. Another remarkable feature of the 'Evangeline' dress is its off-shoulder sleeves. The 'Evangeline' dress a perfect choice for your special nights.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Unique high neckline

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Evangeline Grape Dress
Evangeline Grape Dress Sale price€39.00 Regular price€99.00