Skip to content

Cart

Your cart is empty

Emily Grape Dress

Sale price€89.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

'Emily' është një fustan i bukur dhe tërheqës i bërë nga një pëlhurë luksoze. Përmban mëngë të gjata, të cilat shtojnë elegancë dhe një detaj të pjesës së përparme që shton tërheqjen e përgjithshme të fustanit. Dizajni është përshtatur me kujdes për të theksuar siluetën natyrale, duke krijuar një pamje mahnitëse dhe elegante. Ai kombinon në mënyrë të përkryer elegancën dhe elementët e dizajnit modern për të krijuar një pamje të mrekullueshme dhe të bukur.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 2% Spandex

Detajet: Dekolte në formën V

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

The 'Emily' maxi dress is so beautiful and eye-catching made from a luxurious fabric. Featuring long sleeves, which adds an elegant and sophisticated touch to the overall design and a front draping detail that enhances the dress's overall appeal. The draping adds movement to the dress, making it alluring and captivating to the eye. The design is carefully tailored to enhance the natural silhouette, creating a stunning and elegant look. It perfectly combines elegance, glamour, and modern design elements to create a striking and memorable look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: V neckline

Care: Machine Wash Cold

Emily Grape Dress
Emily grape dress Sale price€89.00