Skip to content

Cart

Your cart is empty

Eloise Moss Green Dress

Sale price€99.00

Fustani 'Eloise' është perfekt për çdo rast të ardhshëm. Me një detaj të përparmë që përmirëson pamjen e përgjithshme të veshjes. Dizajni unik ju jep mundësi të pafundme stilimi në varësi të preferencave tuaja personale.
Dekolteja shton një prekje shtesë elegance dhe ngrohtësie, duke e bërë atë një opsion të shkëlqyeshëm për mot më të freskët ose ngjarje më formale. Mëngët e fustanit janë të gjata, duke ofruar mbulim dhe rehati.
Në përgjithësi, 'Eloise' është një element i gjithanshëm i veshjeve që mund stilohet në mënyra të panumërta. 

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 2% Spandex

Detajet: Mundësi të pafundme stilimi

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

___________________

The 'Eloise' dress is perfect for any upcoming occasions. With a front draping detail that enhances the dress's overall look. The unique design gives you endless options for styling depending on your personal preferences.
The turtleneck neckline adds an extra touch of elegance and warmth, making it a great option for cooler weather or more formal events. The sleeves of the dress are full-length, providing coverage and comfort. Overall, the 'Eloise' turtleneck dress is a versatile wardrobe staple that can be dressed up or down in countless ways. Its timeless design and adaptable nature make it a go-to piece for creating stylish and unique outfits for various occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Endless options for styling

Care: Machine Wash Cold

Size:
Eloise Moss Green Dress
Eloise Moss Green Dress Sale price€99.00