Skip to content

Cart

Your cart is empty

Celestia Grey Set

Sale price€109.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Seti 'Celestia' përmban një korse të bukur dhe një fund midi. Pjesa e sipërme e korsesë ka një bust të montuar dhe është dizajnuar për të formësuar linjat e trupit duke shtrënguar vijën e belit dhe për të krijuar një siluetë të bukur, ai mund të lidhet në mënyra të ndryshme. Fundi midi bie në gjatësinë e kyçit të këmbës dhe karakterizohet me një dizajn mahnitës anash, duke krijuar një veshje elegante dhe plot stil që nxjerr në pah format e trupit.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex 

Detajet: Opsione te pafundshme stilimi 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_____________________ 

The 'Celestia' set features a beautiful corset top and a midi skirt. The corset top has a fitted bodice and it's designed to reinforce the body's shape by cinching the waistline and create a structured silhouette, the unique design gives you endless options for styling depending on your personal preferences. The midi skirt falls at ankle length and features stunning side rouching, creating an elegant and stylish outfit that highlights the natural curves of the body.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Endless ways of styling

Care: Machine Wash Cold

Celestia Grey Set
Celestia grey set Sale price€109.00