Skip to content

Cart

Your cart is empty

Bailey Button II Grey

Sale price€185.00 Regular price€229.90

Nëse dëshironi të ndiheni rehat, këto çizme duhet të jenë në krye të listës suaj të blerjeve. E krijuar me lëkurë të butë, kjo çizme ka një platformë të ulët, të qëndrueshëm dhe të lehtë. Me fjongo të dyfishtë në pjesën e pasme, kjo çizme UGG është elegante dhe femërore, ndërsa ofron rehatinë e zakonshme. Kombinoje me çdo gjë, nga veshjet e sportit deri te fustanet.If you're all about feeling comfortable, these boots should be at the top of your shopping list.

________________________

Crafted with soft sheepskin, this versatile boot incorporates a durable, lightweight sole to increase cushioning and traction. With a fixed double bow detailing on the back, this UGG boot is both stylish and feminine whilst offering the usual comfort. Pair with practically anything, from athleisure wear to flowy dresses.

Size:
Bailey Button II Grey
Bailey Button II Grey Sale price€185.00 Regular price€229.90