Skip to content

Cart

Your cart is empty

Arabella Royal Blue Dress

Sale price€99.00

'Arabella' është një fustan i bukur dhe tërheqës i bërë nga një pëlhurë luksoze. Përmban mëngë të gjata, të cilat shtojnë elegancë dhe një detaj të bukur në pjesën para. Dizajni është përshtatur me kujdes për të theksuar siluetën natyrale, me dekolten e tij të hapur duke krijuar një pamje mahnitëse dhe elegante. Fustani mund të vishet në disa mënyra. Ai kombinon në mënyrë të përkryer elegancën dhe elementët e dizajnit modern për të krijuar një pamje të mrekullueshme dhe të bukur.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Poliester 2% Elastik

Detajet: Dekolte në formën V

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

__________________________

The 'Arabella' maxi dress is so beautiful and eye-catching made from a luxurious fabric. Featuring long sleeves, which adds an elegant and sophisticated touch to the overall design and a front detailing that enhances the dress's overall appeal. The open decollete, makes it alluring and captivating to the eye. The design is carefully tailored to enhance the natural silhouette, creating a stunning and elegant look. The dress can be worn in a few ways. It perfectly combines elegance, glamour, and modern design elements to create a striking and memorable look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: V neckline

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Arabella Royal Blue Dress
Arabella Royal Blue Dress Sale price€99.00