Skip to content

Cart

Your cart is empty

Amani Velvet Purple Set

Sale price€39.00 Regular price€109.00

Seti 'Amani' përmban një korset të bukur dhe një fund midi. Pjesa e sipërme e korsesë ka një bust të montuar dhe është dizajnuar për të formësuar linjat e trupit duke shtrënguar vijën e belit dhe për të krijuar një siluetë të bukur. Fundi midi bie në gjatësinë e kyçit të këmbës dhe karakterizohet me një dizajn mahnitës anash, duke krijuar një veshje elegante dhe plot stil që nxjerr në pah format e trupit. I krijuar nga pëlhurë prej kadifeje për të ju bërë të ndiheni më komode. Visheni setin 'Amani' për të qenë në qendër të vëmendjes.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

The 'Amani' set features a beautiful corset top and a midi skirt. The corset top has a fitted bodice and it's designed to reinforce the body's shape by cinching the waistline and create a structured silhouette. The midi skirt falls at ankle length and features stunning side rouching, creating an elegant and stylish outfit that highlights the natural curves of the body. Crafted from chic velvet to make you feel comfortable. Wear your 'Amani' set to be the center of attention.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Two piece set

Care: Machine wash cold

Size:
Amani Velvet Purple Set
Amani Velvet Purple Set Sale price€39.00 Regular price€109.00