Shoe Dazz

1490 10 Eye Boot Black Smooth

€199

Ju do ta gjeni veten duke i përsëritur 'Eye Boot' për vitet në vijim - ato duken shkëlqyeshëm me gjithçka, nga fustanet deri te xhinset. Të bëra prej lëkure të lëmuar, ato kanë lidhëse, një formë rrethore në pjesën para, platformë të gjerë dhe të ulët dhe detaj qepjeje me ngjyrë të verdhë. Ne i duam me funde me gjatësi midi.

______________________

You'll find yourself reaching for 'Eye Boots' on repeat for years to come - they look great with everything from dresses to jeans. Made from smooth leather, they have a lace-up fastening, a round toe, flat rubber sole and yellow stitching detail. We like them with midi skirts.

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed