Skip to content

Cart

Your cart is empty

1460 8 Eye Boot Burgundy

Sale price€150.00 Regular price€219.00

Nëse është një këpucë e Dr. Martens që bënë diferencën është këpuca klasike Eye Boot Black. Këto çizmë të shkurtëra janë 100% lëkurë që përshtatet me formën e këmbës dhe është shumë e rehatshme për ta veshur. Këto këpucë kanë formë të rrumbullakët para, një detaj për ti tërhequr mrapa, një platformë të ulët, dhe detajet e qepjës me ngjyrë të verdhë rreth këpucës.

MATERIALI: E qëndrueshme dhe jashtëzakonisht e ngurtë në fillim, Lëkura e lëmuar mund të lustrohet me një shkëlqim të mprehtë ose të gërvishtet me mjeshtëri në varësi të preferencës tuaj.

PËRKUJDESJA: 

Fshijeni lehtë me një leckë të lagur dhe mbroni me Mbrojtësin Ultra të Dr. Martens

__________________________

If there is one leather that epitomizes Dr. Martens footwear, it's the classic Eye Boot Black Leather. These black ankle boots are made of 100% leather that molds to the feet and gets more comfortable with wear. Black leather ankle boots from Dr. Martens featuring a round toe, a pull tab at the rear, a low heel, a front lace-up fastening, and contrast stitching details.

MATERIAL: Durable and famously stiff to start, our Smooth Leather can be polished to a dapper shine or artfully scuffed-up depending on your preference.

CARE INSTRUCTIONS:
Lightly wipe with a damp cloth and protect with Ultra Protector from Dr. Martens

Size:
1460 8 Eye Boot Burgundy
1460 8 Eye Boot Burgundy Sale price€150.00 Regular price€219.00