JU LUTEM VINI RE

Artikujt me çmime të rregullta të blera në LabelNUE-ks.com do të pranohen për një kompensim ose shkëmbim brenda 20 ditëve nga data e blerjes. Të gjitha produktet duhet të kthehen përsëri në formën e tyre origjinale. Ai nuk duhet të jetë i veshur, i ndryshuar, i dëmtuar dhe duhet të jetë pa asnjë njollë, erë të dallueshme, përfshirë parfumin. Kompensimet do të lëshohen në të njëjtën formë të llojit origjinal të pagesës, duke përjashtuar shpenzimet e transportit dhe procesimit të cilat nuk kthehen. Të gjitha etiketat duhet të bashkëngjiten kur të kthehen produktet. JU LUTEM VINI RE, TË GJITHË FUSTANET E MBRËMJEVE, ARTIKUJT E ZBRITJES, RROBA BANJE, BODYSUIT NUK KTHEHEN. NUK KTHEHEN DHE NUK RIMBURËSOHEN. Nëse artikujt e tillë kthehen, një pagesë prej 34,99 € do të ngarkohet në llogarinë tuaj. Në rast të një kthimi, tarifat e transportit dhe trajtimit të mallrave të kthyera nuk kthehen. Sapo të pranohet pakoja juaj e kthimit, koha e shqyrtimit është 7-10 ditë pune për të përpunuar kthimin tuaj. Një email konfirmimi do t'ju dërgohet pasi të jetë përpunuar kompensimi.

Është e rëndësishme të theksohet se kostot e transportit nuk mbulohen nga LabelNUE pas kthimit te produktit, kështu që ne ju sugjerojmë të përdorni postën tuaj lokale për shërbim më të mirë dhe ID të gjurmimit (tracking number).

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në ndonjë nga mënyrat e mëposhtme, nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me detajet e produkteve ose ndonjë shqetësim tjetër:

Email: info@labelNUE.com

+38349273688

Ne do të bëjmë më të mirën tone qe të ju pergjigjemi brenda 1 dite pune.

 

BLERJE TË KËNDSHME