Skip to content

Cart

Your cart is empty

VIVIAN-89 BLACK

Sale price$21.41 Regular price$116.71

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Modeli ikonik i platformës 'Vivian' me taka marramendëse janë krijuar për të nxjerrë në pah siluetën femërore, duke i dhënë asaj sensualitet dhe elegancë. Vishini në ditët tuaja speciale.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: E zezë

The iconic 'Vivian' platform models with staggering heels are made to highlight the feminine silhouette, giving it sensuality and elegance. Wear yours on your special days.

Heel Height approx.: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Platform Height Approx.: 2.5 cm / 0.98" (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Black

Size:
VIVIAN-89 BLACK
VIVIAN-89 BLACK Sale price$21.41 Regular price$116.71