Skip to content

Cart

Your cart is empty

Noelle Black Dress

Sale price$137.95

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Ndjeni magjinë e elegancës duke veshur fustanin 'Noelle'. Ky fustan maxi është krijuar për të shfaqur më të mirën tuaj me dizajnin e saj të veçantë në pjesën lartë dhe copëza të prera me gurë vezullues. 'Noelle' është dizajnuar nga një pëlhurë luksoze e gomës për të gjitha eventet tuaja të veçanta. Visheni tuajen per raste te veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Copëza të prera me gurë vezullues

Përkujdesja: Pastim Kimik

____________________

Feel the magic of elegance wearing the 'Noelle' dress. This maxi dress is designed to bring out your best with its distinctive design on the pleated top and the cutted snips with glitter stones. The 'Noelle' dress is designed from a luxurious fabric that makes you feel confident whenever you're wearing it. Wear yours for special events.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Cutted snips with glitter stones

Care: Dry Clean Only

Noelle Black Dress
Noelle black dress Sale price$137.95