Skip to content

Cart

Your cart is empty

Monica Red Dress

Sale price$52.21 Regular price$73.53

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Monica' një fustan mini i kuq që lidh elegancën dhe sofistikimin. I gjithë fustani është zbukuruar me dantelle, duke krijuar një teksturë delikate që bie në sy. Fustani 'Monica' përmban mëngë të punuara me dantella, duke shtuar një prekje romantike dhe sofistikimi, së bashku me një dizajn elegant me shpinë të hapur. Kur kombinoni fustanin 'Monica' me aksesorë dhe taka të thjeshta, ai nxjerr sharm. Nga ana tjetër, aksesorët dhe këpucët të theksuara e shndërrojnë atë në një fustan tërheqës dhe në modë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Dantelle mbi gjithë fustanin

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

____________________

'Monica' a red mini dress that effortlessly combines elegance and sophistication. The entire dress is adorned with lace, creating a delicate texture that catches the eye.The 'Monica' dress features lace-crafted sleeves, adding a touch of romance and sophistication, along with a stylish open-back design. When you pair the 'Monica' dress with simple accessories and sleek heels, it exudes charm, perfect for any occasion. On the other hand, accessorizing with statement pieces and bold shoes transforms it into attention grabbing and fashionable ensemble. 

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Overall lace

Care: Machine Wash Cold

Size:
Monica Red Dress
Monica Red Dress Sale price$52.21 Regular price$73.53