Skip to content

Cart

Your cart is empty

Loire Black Dress

Sale price$41.70 Regular price$84.48

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Loire' ka një dizajn asimetrik, me njërën anë pak më të lartë se tjetra, duke krijuar një pamje elegante dhe unike. Në njërën anë ka një detaj të rudhosur që i shton teksturë dhe thellësi veshjes. Ky detaj i rudhosur mund të rregullohet për ta bërë atë më të lirë ose më të ngushtë, duke ju lejuar të personalizoni stilin sipas preferencës tuaj. Fustani 'Loire' është një pjesë elegante dhe e gjithanshme që është perfekte për raste të ndryshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Dizajn asimetrik

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

_______________________

The 'Loire' dress features an asymmetrical design, with one shoulder slightly higher than the other, creating an elegant and unique look. On the waist side there's a ruched detail that adds texture and depth to the dress. This ruched detail can be adjusted to make it looser or tighter, allowing you to customize the fit and style according to your preference. Overall the 'Loire' dress it's a chic and versatile piece that's perfect for your various occasions.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Asymmetrical design

Care: Machine Wash Cold

Save 51%