Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jadon 8 Eye Boot White

Sale price$263.94

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Një siluetë me 8 sy, e ndërtuar nga lëkura klasike e lëmuar e lëmuar e DM dhe e vendosur në një thembër të jashtëm PVC. Çizmet Jadon ruan detajet tona origjinale: të siguruara me qepje të verdha dhe të etiketuara me një unazë thembra AirWair.

____________________

An 8-eye silhouette constructed from DM's classic smooth leather and set on a PVC outsole. The Jadon boot retains our original details: secured with yellow stitching and tagged with an AirWair heel loop. 

Size: