Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ikas Blue Blur Dress

Sale price$42.41 Regular price$96.78

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Përjetoni një eksperiencë të modës që bie në sy me fustanin 'Ikas'. Fustani është punuar nga materiali transparent dhe i zbukuruar me printime me ngjyra për të krijuar një pamje unike. Ky fustan blur me printim 'Ikas' sigurisht që do të lërë një përshtypje të qëndrueshme dhe aparenca e tij të jep ndjesi iluzioni. Të kombinohet me një çantë dhe aksesorë të thjeshtë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Transparent

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

Experience an eye-catching fashion experience with the 'Ikas' dress. The dress is made of transparent material and decorated with colorful prints to create a unique look. This 'Ikas' print dress is sure to make a lasting impression and its appearance gives you a sense of illusion. Pair it with a bag and simple accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: See through

Care: Machine Wash Cold

Size:
Save 56%
Ikas Blue Blur Dress
Ikas Blue Blur Dress Sale price$42.41 Regular price$96.78