Skip to content

Cart

Your cart is empty

Geena Black Top

Sale price$21.39 Regular price$41.70

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Bluza 'Geena' është një element elegant i garderobës i krijuar për të ofruar mundësi të pafundme veshjeje. 'Geena' është punuar nga një pëlhurë delikate dantelle që i shton një prekje elegance dhe feminiteti pamjes suaj. Bluza 'Geena' është dizajnuar për t'u veshur me sytjena të zeza, duke ju lejuar të krijoni një pamje më elegante dhe joshëse. Bluza 'Geena' mund të vishet gjatë ditës poashtu edhe mbremjëve. Gjatë ditës mund ta vishni me pantallona dhe një xhaketë për një pamje elegante, ndërsa në mbrëmje visheni me një fund mini dhe taka për një pamje më glamuroze.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Detajet: Pelhurë dantelle

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

______________________

The 'Geena' top is a chic wardrobe staple designed to effortlessly enhance your style and provide endless outfit possibilities. The 'Geena' top is crafted from delicate lace fabric that adds a touch of elegance and femininity to your look. The 'Geena' top is designed to be worn with a black bra or bralette underneath, allowing you to create a more daring and sexy look. The 'Geena' top is versatile enough to be worn both during the day and in the evening. During the day, you can wear it with high-waisted pants and a blazer for a professional look, and in the evening, switch to a mini skirt and heels for a more glamorous appearance.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Details: Lace fabric

Care: Machine Wash Cold

Save 49%
Geena Black Top
Geena black top Sale price$21.39 Regular price$41.70