Skip to content

Cart

Your cart is empty

Embra Pink Dress

Sale price$53.19 Regular price$118.33

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Është koha për të shkëlqyer me fustanin 'Embra'. Punuar nga një pëlhurë me shkëlqim, me lidhëse mbrapa tek qafa dhe gjatësi maxi. E përkryer për daljet tuaja të ardhshme. Nëse dëshironi të keni një pamje joshëse, kombinojeni me taka dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

_____________________

It's time to shine in the 'Embra' dress. Crafted from a sequin fabric, with a tie back at the neck and a maxi length. Perfect for your next outing. If you want to have a seductive look, combine it with heels and a bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Sequin Fabric

Care: Hand Wash Cold

Size:
Save 55%
Embra Pink Dress
Embra Pink Dress Sale price$53.19 Regular price$118.33