Skip to content

Cart

Your cart is empty

Elianna Moss Dress

Sale price$117.76

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Elianna' ka një prerje të rrudhosur dhe mund të stilohet në mënyra të ndryshme, nga një fustan elegant minimal deri në një pamje të detajuar të veçantë. Silueta dhe dizani janë të paharrueshme, me pjesë të rregullueshme që krijojnë përshtatjen e përsosur, duke ofruar rehati dhe siguri gjatë gjithë natës. Kombinojeni me këpucë dhe çantën tuaj të preferuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Vishet në shumë mënyra

Përkujdesja: Pastrim kimik

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 110 cm / 43.3 inch

____________________________

The 'Elianna' Dress has a ruched shape that can be styled in multiple ways, from a minimal elegant dress to a detailed distinctive look. The silhouette and look are timeless, with adjustable parts that create the perfect fit, providing comfort and confidence all night long. Pair with pumps and your favorite bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Multiwear Dress

Care: Dry Clean Only

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 110 cm / 43.3 inch

Size:
Elianna Moss Dress
Elianna Moss Dress Sale price$117.76