Skip to content

Cart

Your cart is empty

Elaila Black Dress

Sale price$41.70 Regular price$105.86

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Prezantojmë fustanin 'Elaila', ky fustan me gjatësi mini nxjerr sharm dhe joshje me pëlhurën e tij të ndërlikuar të dantellave, duke zbukuruar çdo pjesë të fustanit. Një ndër detajet e fustanit 'Elaila' është pjesa e korsetit e punuar bukur për të theksuar siluetën tuaj. 'Elaila' është zgjedhja perfekt për një natë të mbushur me të qeshura dhe momente të bukura me shoqëri.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:90% Poliester 10% Elastik

Detajet: Fustan mini me korset 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

Introducing the 'Elaila' dress, this mini-length dress exudes charm and allure with its intricate lace fabric, adorning every inch in delicate, romantic patterns. The defining feature of the 'Elaila' dress is its alluring corset top, beautifully crafted to accentuate your silhouette. Perfect for a night filled with laughter and shared moments, the 'Elaila' dress.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% Polyester 10% Spandex

Details: Mini dress with corset

Care: Machine Wash Cold

Save 61%
Elaila Black Dress
Elaila black dress Sale price$41.70 Regular price$105.86