Skip to content

Cart

Your cart is empty

Classic Short II Grey

Sale price$230.31

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet "Classic Short ll" janë esenciale në koleksionin e këpucëve për çdo vajzë. Kjo çizme UGG është e preferuar për motin e ftohtë. Ka një formë të rrumbullakët, dhe kanë gjatësi deri pak poshtë gjunjëve dhe një platformë të ulët. Këto çizme kombinohen mirë me pothuajse çdo gjë.

_____________________

The 'Classic Short ll' boot is a must-have in any girl's shoe collection. This timeless UGG boot is a supremely cozy cold-weather favorite. Features a round toe, hits just below the knees, and a flat sole. These versatile boots pair well with practically anything.

Size: