Skip to content

Cart

Your cart is empty

Charlotte Dusty Lavander Dress

Sale price$139.57

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Charlotte' është një zgjedhje elegante, e bërë nga një pëlhurë me cilësi të lartë dhe komode që bie bukur mbi trupin tuaj. Fustani 'Charlotte' ka një detaj të veçantë në pjesën e përparme dhe gurët e shkëlqyeshëm në të gjithë fustanin që i shtojnë veshjes një prekje magjepsëse dhe elegante, duke e bërë atë të përshtatshme për një natë ose një rast të veçantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Gurë zbukurues në të gjithë fustanin

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

The 'Charlotte' dress is an elegant and versatile choice, it's made from a high-quality and comfortable fabric that drapes beautifully. The 'Charlotte' dress has a unique front detailing with sparkling rhinestones all over the dress to add a touch of glamour and elegance to the outfit, making it suitable for a night out or a special occasion.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Rhinestones all over the dress

Care: Machine Wash Cold

Size:
Charlotte Dusty Lavander Dress
Charlotte Dusty Lavander Dress Sale price$139.57