Skip to content

Cart

Your cart is empty

Cartia Shine Ivory Dress

Sale price$52.98 Regular price$85.42

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Cartia' është një mini fustan tërheqës i krijuar për netët tuaja argëtuese me miqët. Fustani 'Cartia' është i prerë në një gjatësi mini elegant, i punuar nga një pëlhurë me shkëlqim. Ky fustan shkëlqen ndërsa lëvizni, duke siguruar që do të jeni në qendër të vëmendjes. Fustani përmban një jakë elegante dhe mëngë të gjata që ofrojnë mbulim duke ruajtur një ndjenjë elegance. Megjithatë, detaji unik vjen me pjesët e hapura të mëngëve. Mini fustani 'Cartia' është perfekt për netët jashtë me shoqëri.

Modelja ka të veshur:  Masën M

Materiali: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur  

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

___________________________

The 'Cartia' dress is a dazzling and captivating mini dress designed to make a statement during your fun nights out with friends. The 'Cartia' dress is cut in a chic mini length, crafted from a sequin fabric, this dress shimmers and sparkles as you move, ensuring you'll be the center of attention. The dress features a stylish turtleneck and long sleeves that provide coverage while maintaining a sense of allure and sophistication. However, the unique twist comes with the open hems of the sleeves, which add a playful and unexpected detail to the dress. The 'Cartia' mini dress is perfect for girls night out.

Model is wearing: Size M

Fabric: 95% POLYESTER, 5%SPANDEX

Details: Open leg detail

Care: Machine Wash Cold

Size:
Cartia Shine Ivory Dress
Cartia Shine Ivory Dress Sale price$52.98 Regular price$85.42