Skip to content

Cart

Your cart is empty

Bailey Bow II Chestnut

Sale price$254.30

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këto çizme janë shumëtë rehatshme dhe praktike. Të bëra nga lëkura e butë dhe fleksibile Virginia, këto çizme kanë një gjatësi deri tek kyçi i këmbës. Këto çizme me lidhëse kanë platformë të ulët, formë rrethore në pjesën para dhe mbështetet në platformë të gjerë. Vishini tuajat me xhinse.

 

These boots are as cool as they are practical. Made from soft, flexible Virginia leather these boots have an ankle length. This lace-up pair is detailed with low heel, round toe and rest on ridged rubber sole. Wear yours with jeans.

Size: