Skip to content

Cart

Your cart is empty

Azra Multi Dress

Sale price$42.34 Regular price$67.32

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Femërore dhe elegante, fustani midi 'Azra'. Fustani perfekt multi për sezonën që përmban një dekolte të hapur me rudhosje gjatë gjithë fustanit. Ne e duam mënyrën se si fustani i përshtatet trupit tuaj me pëlhurën e tij të mahnitshme prej rrjete. Visheni tuajin për takime dhe ngjarje të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masen S

Materiali: 95% NYLON, 5% SPADEX

Detajet: Printe shumëngjyrëshe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

Feminine and elegant the midi 'Azra' dress. The perfect multi dress for the season that features an open decollete with ruches detailing all over. We love the way the 'Azra' dress flatters your body with its amazing mesh fabric. Wear yours for your date nights and other special events.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% NYLON, 5% SPADEX

Details: Colorful Prints

Care: Machine wash cold

Size:
Save 37%
Azra Multi Dress
Azra multi dress Sale price$42.34 Regular price$67.32