Skip to content

Cart

Your cart is empty

Aryane Pink Dress

Sale price$41.70 Regular price$84.48

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Aryane' maxi është dizenjuar në ngjyrën më të bukur rozë. Fustani është mbledhur në njërën anë duke krijuar një teksturë unike dhe një siluetë tërheqëse. Fustani gjithashtu ka një çarje anash, e cila mundëson lehtësinë e lëvizjes, si dhe një dizajn joshës. Ky fustan është krijuar për të theksuar figurën tuaj natyrale dhe shumë i përshtatshëm për raste të ndryshme në varësi të stilit të saj.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Detaj me rrudhosje

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

The 'Aryana' maxi dress is designed in the most beautiful pale pink color. The ruched fabric is gathered on one side of the dress, creating a unique texture and a flattering silhouette. The dress also features a side slit, which allows for ease of movement as well as a touch of allure. This dress is designed to flatter the figure and enhance your natural curves. Suitable for a variety of occasions, from formal events to more casual outings depending on how it is styled.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Ruched detail

Care: Machine wash cold

Save 51%
Aryane Pink Dress
Aryane pink dress Sale price$41.70 Regular price$84.48