Skip to content

Cart

Your cart is empty

Alula Black Dress

Sale price$139.57

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ju prezantojmë fustanin e jashtëzakonshëm 'Alula', një pjesë e këndshme dhe elegante e krijuar për ato raste të veçanta. Ky fustan me gjatësi maxi me dekolten e tij në formë zemre, e zbukuruar me detaje delikate të rrudhosura, që nxjerr një ndjenjë romantike. Detaji i jashtëzakonshëm në pjesën e pasme - një fjongo e punuar bukur. E përkryer për ato evente ku eleganca dhe stili janë një domosdoshmëri.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:100% Poliester

Detajet:Fjongo ne pjesen mbrapa

Përkujdesja:Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

Introducing the enchanting 'Alula' dress, a graceful and elegant piece designed for those extraordinary special occasions. This maxi-length dress is defined by its heart-shaped neckline adorned with delicate ruched detailing, exuding a sense of timeless romance and sophistication. The standout feature of the 'Alula' dress is the incredible detail in the back—a beautifully crafted bow. Perfect for those events where elegance and style are a must.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Bow detail in the back

Care: Machine Wash Cold

Size:
Alula Black Dress
Alula Black Dress Sale price$139.57