Skip to content

Cart

Your cart is empty

1490-1-10 Eye Boot Black

Sale price€229,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këto çizme janë shumë të rehatshme dhe praktike. Të bëra nga lëkura e butë dhe fleksibile Virginia, këto çizme kanë një gjatësi deri tek kyçi i këmbës. Këto çizme me lidhëse kanë platformë të ulët, formë rrethore në pjesën para dhe mbështetet në platformë të gjerë. Vishini tuajat me xhinse.

____________________

These boots are as cool as they are practical. Made from soft, flexible Virginia leather these boots have an ankle length. This lace-up pair is detailed with low heel, round toe and rest on ridged rubber sole. Wear yours with jeans.

Size: