Skip to content

Cart

Your cart is empty

MISTY-12 NUDE

Sale price$41.71 Regular price$84.48

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Ditën apo natën, sandalet tona 'Misty' ofrojnë elegancë. Të bëra nga mëndafshi sintetik i lëmuar, këto sandale janë të detajuara me një rrip të hollë në pjesën e kyçit të këmbës dhe një rrip në pjesën para të mbështjellur me kristale. Sandalet 'Misty' janë një zgjedhje kaq elegante, moderne për evente të ndryshme.


Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 2.3 cm / 0.9" (inch)

Materiali: Mëndafsh I lëmuar

Ngjyra: Nude

__________________________

Day or night, our 'Misty' sandals offer easy glamour. Made from smooth suede, these sandals are detailed with a fine ankle strap that entwines the foot and a coiled loop of sparkling crystals, trussed tight across the toe. The 'Misty' sandals are such an elegant, modern choice for dinner parties and events.


Heel Height Approx.: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Platform Height Approx.: 2.3 cm / 0.9" (inch)

Fabric: Smooth Suede

Color: Nude

Save 51%
MISTY-12 NUDE
Misty-12 nude Sale price$41.71 Regular price$84.48