Skip to content

Cart

Your cart is empty

Sidnee Black

Sale price€79,00 Regular price€169,90

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet 'Sidnee' janë elegante dhe femërore, ndërkohë që ofrojnë komoditet. Këto çizme kanë formë të rrumbullakët dhe lidhëse. Platforma e gjërë siguron lartësi. Vishini ato me gjithçka, nga xhinse deri tek fundet.

______________________

'Sidnee' boot is both stylish and feminine whilst offering the usual comfort. These boots have rounded toes and tonal laces. The chunky gripped soles provide a bit of height. Wear them with everything from jeans to skirts.

Title:
Save 54%
Sidnee Black
Sidnee Black Sale price€79,00 Regular price€169,90