Skip to content

Cart

Your cart is empty

ODESSA BLACK

Sale price€49.00 Regular price€62.00

Sandalet 'Odessa' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Bërë prej lëkures të butë, me rripa të hollë dhe një takë me dizajn. Kombinojini me fustane mini.

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72" (inch)

Materiali: Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: E zezë

'Odessa' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals, making them a glamorous choice for the evening. Made from soft leather and fasten with slender ties topped with fluted heels that make walking a breeze. Style yours with mini dresses.

Heel Height approx.: 12 cm / 4.72" (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Black

Size:
ODESSA BLACK
ODESSA BLACK Sale price€49.00 Regular price€62.00