Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nelia Green Dress

Sale price€35.00 Regular price€79.00

Fustani 'Nelia' është një fustan maxi bazik, por i gjithanshëm, i cili përmban rripa të rehatshëm dhe një dizajn të përjetshëm. Veshja është bërë nga një pëlhurë e butë dhe e lehtë, duke siguruar një përshtatje të rehatshme dhe të këndshme që mbulohet me hijeshi në trup. Fustani ka një dizajn të thjeshtë por elegant që funksionon mirë për raste të ndryshme.  Fustani 'Nelia' është një element kryesor i garderobës që është i përsosur për çdo rast.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 78% Najlon, 22% Elastik

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

The 'Nelia' dress is a basic, yet versatile maxi length dress that features comfortable straps and a timeless design. The dress is made from a soft and lightweight fabric, providing a comfortable and flattering fit that drapes gracefully on the body. The dress has a simple yet elegant design that works well for a variety of occasions. The 'Nelia' dress is a wardorbe staple that is perfect for any occasion.

Fabric: 78% NYLON, 22% SPANDEX

Details: Slim Fit

Care: Machine Wash Cold

Size:
Nelia Green Dress
Nelia Green Dress Sale price€35.00 Regular price€79.00