Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jenna Tan Dress

Sale price€49.00 Regular price€72.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Kombinimi i pëlhurës vezulluese që shkëlqen me çdo drite, dekolteja në formë zemre dhe një dizajn mahnitës në pjesën e përparme, e bëjnë fustanin 'Jenna' një kryevepër që është perfekt për raste elegante, duke lënë mbresa ndërsa lëvizni. Kombinoje 'Jenna'-n tuaj me taka dhe aksesorë të thjeshtë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 60% NYLON 40% METALLIC

Detajet: Material vezullues

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

______________________

The combination of the glittering fabric that comes alive with every glint of light, the heart-shaped neckline and a stunning front design, makes the 'Jenna' dress a masterpiece that is perfect for elegant occasions, leaving a trail of admiration as you move. Pair your 'Jenna' with simple heels and accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 60% NYLON 40% METALLIC

Details: Glittery fabric

Care: Machine Wash Cold

Size:
Save 32%
Jenna Tan Dress
Jenna tan dress Sale price€49.00 Regular price€72.00