Skip to content

Cart

Your cart is empty

HALIE NUDE

Sale price€99.00

Bëni një hyrje magjepsëse me këpucën 'Halie' në ngjyrën Nude. Duke pasur një ngjashmëri të jashtëzakonshme me takat ikonike të Hirushes, këto këpucë me majë janë të punuara nga materiali PVC dhe lëkura vegane. Gjithashtu janë të zbukuruara me kristale shkëlqyese dhe një fjongo të shkëlqyeshëm në qendër të këpucës.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33 inch

Materiali: Shaull prej gome, Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Nude

_________________________

Make a glamorous statement with 'Halie' Nude Pump. Bearing a striking resemblance to Cinderella's iconic glass heels, these point-toe pumps are crafted from PVC and metallic leather and embellished with glistening crystals and a sparkling bow at the vamp.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33 inch

Fabric: PVS and Stones

Color: Nude

Size:
HALIE NUDE
HALIE NUDE Sale price€99.00