Skip to content

Cart

Your cart is empty

Eomy Lime Dress

Sale price€69,00 Regular price€129,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Eomy', një fustan me gjatësi midi që nxjerr në pah magjepsje dhe elegancë. E mbushur me gurë vezullues, pëlhura e këtij fustani kap dhe reflekton dritën, fustani 'Eomy' përmban një pëlhurë të brendshme të shtuar me kujdes. E përkryer për mbrëmjet jashtë, fustani 'Eomy' është zgjedhja juaj e perfekte kur dëshironi të lini përshtypje.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: I mbuluar në gurë shkëlqyes

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

The 'Eomy' dress, a midi-length garment that exudes glamour and sophistication. Adorned in shimmering rhinestones, the fabric of this dress captures and reflects light, the 'Eomy' dress features a thoughtfully added lining. Perfect for evenings that demand a touch of glamour, the 'Eomy' dress is your go-to choice for events where you wish to make a statement.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyestr 5% Spandex

Details: Adorned in shimmering rhinestones

Care: Machine Wash Cold

Size:
Save 47%
Eomy Lime Dress
Eomy Lime Dress Sale price€69,00 Regular price€129,00