Skip to content

Cart

Your cart is empty

Darius Chilli Pepper Dress

Sale price€59.00 Regular price€99.00

Color:

Chilli Pepper

Darius' është një fustan i bukur dhe tërheqës i bërë nga një pëlhurë luksoze. Përmban mëngë të gjata e të gjera, të cilat shtojnë elegancë. Dizajni është përshtatur me kujdes për të theksuar siluetën natyrale, me dekolten e tij të hapur duke krijuar një pamje mahnitëse dhe elegante. Ai kombinon në mënyrë të përkryer elegancën dhe elementët e dizajnit modern për të krijuar një pamje të mrekullueshme dhe të bukur.    

Modelja ka të veshur: Masën S      

Materiali:   97% Polyester 3% Spandex  

Detajet:   Mëngë unike  

Përkujdesja:   Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët                
     
The 'Darius' maxi dress is so beautiful and eye-catching made from a luxurious fabric. Featuring long sleeves, which adds an elegant and sophisticated touch to the overall design. The open decollete, makes it alluring and captivating to the eye. The design is carefully tailored to enhance the natural silhouette, creating a stunning and elegant look. It perfectly combines elegance, glamour, and modern design elements to create a striking and memorable look.  

Model is wearing:  Size S        

Fabric:  97% Polyester 3% Spandex        

Details:  Unique sleeves        

Care:   Machine wash cold

Size:
Darius Chilli Pepper Dress
Darius Chilli Pepper Dress Sale price€59.00 Regular price€99.00