Skip to content

Cart

Your cart is empty

Boa Black Dress

Sale price€139,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Për ju që pëlqeni të lini përshtypje, kjo është për ju. Fustani 'Boa' përmban dizajn të balancuar dhe pëlhurë me shkëlqim. Simetria e dizajnit e bën atë unike dhe elegante për t'u veshur. Për një pamje më tërheqëse mund ta kombinoni me një çante dhe taka neutrale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Mëngë me pupla

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_______________________

For the girl that loves to leave an impression, this one is for you. The 'Boa' Dress features a balanced design and glitter fabric. The symmetry of the design makes it unique and stylish to wear. For a more captivating look, you can pair it with a bag and neutral heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Fluffy Sleeves

Care: Dry Clean Only

Size:
Boa Black Dress
Boa black dress Sale price€139,00