Skip to content

Cart

Your cart is empty

ARISA WHITE

Sale price€29,00 Regular price€65,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Taka 'Arisa' është thelbi i feminitetit. Një siluetë sensuale e hapur në pjesën para e prodhuar në lëkurë vegane ngjyrë të bardhë me një takë të lartë stiletto dhe platformë të rehatshme, duke shtuar një bukuri të pandryshuar femërore në veshjet tuaja sezonale.

Lartësia e përafërt e takës: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57" (inch)

Materiali: Lëkurë Vegane

Ngjyra: E bardhë

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

______________________

The essence of femininity. A sensual silhouette enriched with open-toe comes in white patent with a stiletto high heel and comfortable platform, adding some unadulterated feminine charm to your seasonal wardrobe.

Heel Height approx.: 13.5 cm / 5.31" (inch)

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57" (inch)

Fabric: Vegan Leather

Color: White

* One size smaller than your usual size is recommended

Size:
Save 55%
ARISA WHITE
ARISA WHITE Sale price€29,00 Regular price€65,00