Skip to content

Cart

Your cart is empty

Zenita Moss Dress

Sale price€109.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Zenita' është i bërë nga pëlhurë delikate rrjete, me një formë klasike korseti që thekson belin dhe krijon një siluetë të hijshme. Fustani i ndjerë i shton një prekje elegance, duke rrjedhur hijshëm për të përmirësuar pamjen e përgjithshme femërore. Kombinimi magjepsës i pëlhurës rrjete, formës së korsetit dhe fustanit të ndjerë krijon një ekuilibër të përsosur të sofistikimit dhe feminitetit, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për çdo rast formal apo ngjarje të veçantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Korset klasik

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_____________________

The 'Zenita' dress is made from delicate mesh fabric, with a classic corset shape that accentuates the waist and creates a flattering silhouette. The ladylike skirt adds a touch of elegance, flowing gracefully to enhance the overall feminine look. The alluring combination of the mesh fabric, corset shape, and flowy skirt creates a perfect balance of sophistication and femininity, making it an ideal choice for any formal occasion or special event.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Classic corset

Care: Machine Wash Cold

Zenita Moss Dress
Zenita moss dress Sale price€109.00