Skip to content

Cart

Your cart is empty

Storm Magenta Dress

Sale price€109.00

Një fustan modest mahnitës që nxjerr si sofistikim ashtu edhe elegancë, perfekt për ato raste të veçanta ku dëshironi të bëni një hyrje të rafinuar. Ky fustan 'Storm' është krijuar për të tu përshtatur me stilin tuaj, duke ju lejuar të bini në sy dhe duke ruajtur një ndjenjë modestie. Fustani përmban një dekolte që nxjerr në pah bukur fytyrën tuaj dhe shton një element sharmi. Mëngët e fustanit janë të gjata, dhe pjesa e këmbës e hapur duke ofruar një stil modest. Kombinoje këtë fustan me aksesorë ngjyrë ari për të kompletuar pamjen tuaj.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 98% Polyester 2% Spandex

Detajet: Jakë e lartë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

______________________

A stunning, modest dress that exudes sophistication and elegance, ideal for those special occasions when you want to make a refined statement. This 'Storm' dress is designed to celebrate your grace and style, allowing you to stand out while maintaining a sense of modesty. It features a close neckline that gracefully frames your face, adding an element of demure charm. The sleeves are full-length, and the dress has an open leg, providing a modest yet stylish look. Complete your outfit by pairing this dress with gold-colored accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 98% Polyester 2% Spandex

Details: Turtle neck

Care: Machine Wash Cold

Size:
Storm Magenta Dress
Storm Magenta Dress Sale price€109.00