Skip to content

Cart

Your cart is empty

Rora Berry Dress

Sale price€89.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Rora' është një zgjedhje elegante dhe përshtatshme për çdo rast. Kjo gjatësi maxi është elegante dhe praktike, e përshtatshme për ambiente të ndryshme. Fustani ka një dekolte të mbyllur dhe shpinë të hapur duke i dhënë një prekje unike dizajnit të thjeshtë. Fustani 'Rora' është një zgjedhje e shkëlqyeshme për një sërë eventesh, nga darkat dhe netët e takimeve.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet:Shpinë të hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_____________________

The 'Rora' dress is a chic and timeless choice for any occasion. This maxi length is both stylish and practical, suitable for various settings. The dress showcases a closed decolete, and an open back adding a touch of uniqueness to the simple design. The 'Rora' dress is a great choice for a variety of events, from dinner parties and date nights.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Open back

Care: Machine Wash Cold

Rora Berry Dress
Rora berry dress Sale price€89.00