Skip to content

Cart

Your cart is empty

Riyana Black Dress

Sale price€129.00

Fustani 'Riyana' është dizajnuar për të qenë i gjithanshëm dhe i lehtë për t'u veshur, duke e bërë atë të përshtatshëm për raste të ndryshme. Me një detaj të lidhur para që shton një prekje interesante në veshje. Fustani ka mëngë unike me detaje prej rrjete në anën e brendshme. 'Riyana' është një opsion elegant dhe i gjithanshëm për dikë që kërkon një fustan që mund të vishet për raste të ndryshme për një pamje më luksoze.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Mëngë me detaje unike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________

The 'Riyana' dress is designed to be versatile and easy to wear, making it suitable for various occasions and body types. Featuring a twisting front detail that adds an interesting touch to the dress. This dress has unique sleeves with mesh detail that enhances the overall style of the dress, making it stand out and adding a touch of sophistication. The 'Riyana' dress is a stylish and versatile option for different occasions for a luxurious look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Sleeves with a unique design

Care: Machine wash cold or dry clean

Size:
Riyana Black Dress
Riyana Black Dress Sale price€129.00