Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nyra Zebra Dress

Sale price€49.00 Regular price€109.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Nyra' përmban një çarje të lartë të këmbës dhe pëlhurë me pamje elegante të bërë nga kadifja luksoze. Ngjyra e zezë gjithashtu kontribon në këtë ndjenjë luksi dhe çarja e lartë i dhuron veshjes një dukje tërheqëse dhe të guximshme. Me mëngë të gjata dhe tërheqëse, duke i dhënë veshjes një pamje më të pabesueshme dhe romantike, ky dizajn është diçka që i shton një detaj interesant pamjes së përgjithshme të fustanit. Ky fustan është një veshje e shkëlqyeshme që do të ishte perfekte për një event. Pëlhura luksoze dhe detajet e guximshme të dizajnit e bëjnë atë një zgjedhje perfekte që tërheqë vëmendje.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Me një çarje tek këmba

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________________

The 'Nyra' dress features a high leg slit and rich-looking fabric made of luxurious velvet. The black color also contributes to this sense of luxury and the high slits give the dress a sexy and daring edge. Featuring long and sheer sleeves, giving the dress a more ethereal and romantic look, this design is something that adds an interesting detail to the overall look of the dress. this dress is a statement piece that would be perfect for a formal evening event. The luxurious fabric and daring design elements make it a standout choice that is sure to turn heads.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Leg split

Care: Machine wash cold

Save 55%
Nyra Zebra Dress
Nyra zebra dress Sale price€49.00 Regular price€109.00