Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nissa Dark Brown Dress

Sale price€59.00 Regular price€99.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Fustani 'Nissa' është një veshje elegante dhe me stil. Përmban një jakë asimetrike që i shton sofistikimin pamjes së përgjithshme dhe gjiitheashtu përmbanë një mëngë për një ndjesi elegante. Fustani ka kupa të integruar që ofrojnë mbështetje dhe krijojnë një siluetë më të këndshme. Pëlhura rrjetë shton një teksturë në dizajn, duke e bërë atë të dallohet nga veshjet e tjera. Në përgjithësi, ky fustan është një opsion perfekt për raste të veçanta ose evente zyrtare, dhe sigurisht që do të lërë një përshtypje mahnitëse.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Dekolte asimetrike

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

___________________

The 'Nissa' midi dress is an elegant and stylish piece. It features an asymmetric neck that adds sophistication to the overall look, and it has one sleeves for an elegant feel. Additionally, the dress comes with built-in cups that provide support and create a more flattering silhouette. The ruched mesh shimmer fabric adds a touch of texture and dimension to the design, making it stand out from other midi dresses. This dress is a stunning option for special occasions or formal events, and it's sure to turn heads and make a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Asymmetric decolte

Care: Machine wash cold

Save 40%
Nissa Dark Brown Dress
Nissa dark brown dress Sale price€59.00 Regular price€99.00