Skip to content

Cart

Your cart is empty

Mini Bailey Bow II Black

Sale price€165.00 Regular price€209.90

'Mini Bailey Bow ll' janë po aq komode dhe të buta sa duken. E krijuar nga materiali Suede, këto çizme kanë detaje të veçanta qepjeje dhe një fjongo dekorative në pjesën e pasme që duket shumë bukur. Këto çizme janë të buta që ju japin rehati dhe kanë formë rrethore në pjesën para. Vishni ato me xhinse ose fustane të thurura.

_____________________

The 'Mini Bailey Bow ll' are just as cozy and soft as you'd expect. Crafted from suede this pair features sheepskin lining, distinctive stitching details and a decorative bow that adds a pretty finish to the back. This pair has cushioned soles for comfort and chic rounded toes. Slip them on with jeans or knitted dresses.

Size:
Mini Bailey Bow II Black
Mini Bailey Bow II Black Sale price€165.00 Regular price€209.90