Skip to content

Cart

Your cart is empty

Leya Black Dress

Sale price€99.00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout

Size:

Color:

Black

Fustani 'Leya' ka një detaj unik dhe të shfytëzueshëm në shumë mënyra. Pjesa e sipërme ka një dekolte të hapur dhe detaj që i dhuron elegancë fustanit dhe krijon një siluetë të bukur, ai mund të lidhet në mënyra të ndryshme. Gjatësia e fustanit ështe maxi dhe karakterizohet me një dizajn të rrudhosur anash në pjesën e belit, duke krijuar një veshje elegante dhe plot stil që nxjerr në pah format e trupit.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Opsione të shumta stilimi 

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________________

The 'Leya' dress features a unique and versatile detail that can be utilized in many ways. The top part has an open neckline and a detail that adds elegance to the dress, creating a beautiful silhouette. This detail can be tied in different ways. The dress is maxi in length and is characterized by a ruched design on the sides at the waist, creating an elegant and stylish outfit that accentuates the body's curves.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Multiple styling options

Care: Machine Wash Cold

Leya Black Dress
Leya black dress Sale price€99.00