Skip to content

Cart

Your cart is empty

Juliana Black Glitter Dress

Sale price€119.00

Fustani 'Juliana' është një fustan magjepsës i krijuar për t'ju bërë të shkëlqeni dhe të keni vëmendje në ngjarjet tuaja më të veçanta. Me detajet unike, ajo dhuron elegancë dhe magjepsje. Detajet që bie në sy të fustanit 'Juliana' janë pjesët e rrudhosura. Kur të vishni fustanin 'Juliana', do të jeni gati për të mahnitur të gjithë në raste të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Poliester 3% Elastik

Detajet: Detaje të rrudhosura në pjesën para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

The 'Juliana' dress is an exquisite and enchanting gown designed to make you shine and steal the spotlight at your most special events. With its captivating details, it embodies elegance and glamour. An eye-catching detail of the 'Juliana' dress are the twist detailings. When you wear the 'Juliana' dress, you'll be ready to dazzle at any special occasion.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Ruched twists in the front

Care: Machine Wash Cold

Size:
Juliana Black Glitter Dress
Juliana Black Glitter Dress Sale price€119.00