Skip to content

Cart

Your cart is empty

CLEO NUDE PATENT

Sale price€49.00 Regular price€89.00

Dukuni me stil dhe ndjehuni rehat në takën me platformë 'Cleo'. Ajo përmban një material me shkëlqim me rripë në kyçin e këmbës dhe një rrip përpara. Këta rripa mbështetës ju japin besimin për të ecur me stabilitet dhe hijeshi.

Lartësia e përafërt e takës: 14 cm / 5.5" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale

Ngjyra: Nude

____________________

Look stylish and feel comfortable in the 'Cleo' platform heel. It features a shiny material with strap at the ankles and a single strap to the front. These supportive straps give you the confidence to walk with stability and grace.

Heel Height approx.: 14 cm / 5.5" (inch)

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Nude

Size:
CLEO NUDE PATENT
CLEO NUDE PATENT Sale price€49.00 Regular price€89.00